PRO-BIO, obchodní společnost s.r.o.
Kukuřice sterilovaná ve slaném nálevu. Vynikne ve všech zeleninových salátech, v rizotech, na pizze i v polévkách. Je příjemně křupavá, nasládlá a její barvu...
Kód: 4686
Kód: 8662
Quinoa je pseudoobilovina, dříve hojně pěstovaná jihoamerickými národy, která v posledních letech zažívá svůj návrat a renesanci. Je přirozeně bezlepková, nutričně...
Kód: 1000503
Bílá biomouka na sváteční pečení. Pro běžné pečení doporučujeme používat PROBIO mouku chlebovou a celozrnnou, které obsahují hodně vlákniny. Špaldová mouka hladká je vhodná k...
Kód: 8655
Rajčata passata - pasírovaná bez nich se neobejde žádná pizza. Rajčata passata - pasírovaná pro vás vyrábí přímo v Itálii ze zralých čerstvých rajčat. Passata dodá vaší...
Kód: 4689
Syrový nefiltrovaný jablečný bio ocet s mateční kulturou vyrábíme výhradně kvašením vlastního jablečného vína, bez přidání kvasinek či bakterií octového kvašení a bez tepelného...
Kód: 831
Bezlepkové ovesné vločky jsou řešením pro všechny, kdo milují ovesnou kaši či müsli, ale nechtějí či nemohou lepek. Oves sám o sobě lepek neobsahuje, je ale potřeba ho...
Kód: 8001
Basmati rýže získala svůj název podle své příjemné vůně. Basmati znamená v sanskrtu „voňavá“. Její zrno je krásně štíhlé a podlouhlé a po uvaření zústává dokonale...
Kód: 4725
Jasmínová rýže má nezaměnitelnou vůni, která během vaření provoní celou kuchyni. Po uvaření je lehce lepivá a využijete ji na přípravu příloh, rizot a nákypů.
Kód: 4728
Rýže červená vyniká svou jedinečnou červeně rezavou barvou a oříškovou chutí. Patří mezi speciální neloupané druhy rýže. Dodá atraktivitu vašim salátům, přílohám...
Kód: 99996
Rýži Arborio si oblíbí všichni milovníci italských pokrmů. Rýže Arborio je po uvaření křupavá uvnitř a lehce lepivá na povrchu, což je typické pro italská risotta. Výtečně...
Kód: 7710
Sirup javorový, sladký pozdrav z Kanady. Sirup javorový vzniká zahuštěním mízy kanadských javorů. Sirup má vysokou sladivost a charakteristickou příjemnou chuť....
Kód: 4692
Stránka 3 z 3 -
36 položek celkem